BilShop.dk
Reklameplads til salg! Ring 5616 0075 Vision Trade ApS
  Startside     Produkter     Profil     Nyheder     Biler     Salg     Kontakt os     Hjælp  
Vælg sprog: Dansk
English
Svenska

Personbiler

Vare/Lastbiler momsfri

Vare/Lastbiler + moms

Busser

Autocampere

Special biler

Biler uden afgift

Trailers

Campingvogne


Kunde login
Kunde:
Kode:
Glemt kodeord? Glemt kodeord?
Ny kunde? Ny kunde?


Forhandler login
Login her Login her
Ny forhandler? Ny forhandler?

Søg på siden
Søg kun i bilerProfilNu har bilshop.dk åbnet en ny og lettere måde at sælge biler online på.
 
Online bilmarkeder er der mange af, men ingen er som bilshop.dk og slet ingen til samme lave pris, uden at vi overhovedet er gået på kompromis med kvaliteten!
 
Vores unikke system gør, at vi til alle autoforhandlere, store som små, tilbyder et nyt domænenavn, eller overflytning af det gamle, et web-hotel med e-mail adresser og ikke mindst et færdigdesignet bil salgsmodul, klar til at bruge med det samme.
Formålet er, at give bilforhandleren sin egen  hjemmeside, som han let og hurtigt kan opdatere . På den måde kan kunderne nemt finde ham på nettet og desuden er det muligt at få bilerne med i bilshop.dk's store fælles database på den fælles søgeside.
Autoforhandleren betaler kun for hjemmesiden, og får muligheden for at blive synlig i bildatabasen gratis med i handlen.
 
Dog er det kun bilforhandlere og autoværksteder som kan blive oprettet som forhandlere på bilshop.dk.
 
Bilshop.dk er i dag 100% ejet af Bilshop ApS, som er beliggende i Køge
Programmet er udviklet af VisionTrade ApS, der en ivrig og energisk IT virksomhed. Samtidig har vi de nyeste IT-værktøjer, mange års erfaring og små omkostninger, som i sidste ende gør, at vi kan tilbyde alle bilforhandlere og autoværksteder denne løsning til en meget billigere pris, end konkurrenternes.
 
Alle siderne er bygget op med baggrund i en samtale med Ole Petersen, OP Auto i Lille Skensved. Han havde ligesom mange af sine kolleger problemer med at lave sin hjemmeside og ikke mindst lægge billeder på.
Derfor udviklede vi et meget brugervenligt og simpelt system, hvor alt foregår på dansk og kun med de nødvendige funktioner, som Ole kunne ønske. se Ole's side www.opauto.dk
Efterfølgende er der kommet andre ønsker og gode idéer fra andre autoforhandlere. ? Dem har vi valgt at lytte til!
 
Servere:
For at imødegå tekniske problemer og evt. nedbrud, står alle vores servere placeret i ?High End? lokaliteter med alarm, aircondition, og ikke mindst med ren 100Mbit forbindelse til vores system som vi ikke deler med andre, selvfølgelig bag firewalls, antispam systemer og derudover er der døgnbemandet og 3 nødstrømsanlæg med kapacitet til over 1 måneds strømafbrydelse.
Desuden kan det nævnes, at vi løbende udskifter og opdaterer serverne.  Vores princip er generelt at vi løbende opgraderer og skifter harddiske årligt.
- Kort sagt, Danmarks hurtigste og mest sikre sted!
 
Kunne du have lyst til at vide mere, ring da til Søren på 5616 0075.


Startside Produkter Profil Nyheder Biler Salg Kontakt os Hjælp
Copyright © 2005 Bilshop ApS. All Rights Reserved.